Diensten

Uw Taxi Service In En Rondom Arnhem

De Diensten Die Wij Voor U Verzorgen

Taxi Arnhem Centrale is een jong maar sterk groeiende taxibedrijf en maakt zich sterk voor personenvervoer met een hoog serviceniveau. Tegen eerlijke prijzen 24 uur en 7 dagen per week rijden wij vanuit Arnhem, Rozendaal, Velp, Rheden, Dieren, Doesburg, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Oosterbeek, Huissen, Elst, Bemmel en omgeving.

Lees hieronder meer over al onze diensten: Zakelijk Vervoer, Luchthaven Vervoer, School Vervoer en Privé Chauffeur. Voor particulier vervoer kunt u natuurlijk ook altijd reserveren via de website of naar ons bellen. U kunt ons daarnaast ook vinden in de bedrijvengids van taxi pro.

Zakelijk Vervoer

Ook voor uw zakelijk vervoer bent u bij Taxi Arnhem Centrale aan het juiste adres. Wij bieden u een zeer unieke en sfeervolle vervoerswijze, gecompleteerd door zakelijk geklede en kennisrijke chauffeurs en een modern wagenpark.

U kunt naast contant, ook per creditcard of pin betalen, of op rekening rijden. Uiteraard voorzien wij u van een factuur met BTW. Wij bieden u altijd de gewenste kwaliteit voor de best mogelijke prijs!

Lees Meer

Luchthaven Vervoer

Moet u voor een zakelijk reis naar buitenland of gaat u binnenkort op vakantie naar het buitenland? Houdt u niet van de stress die reizen met het openbaar vervoer met zich meebrengt, maar laat u uw eigen auto ook liever thuis? Dan kunt u het beste een beroep doen op een taxi. Veel mensen vinden dat zij een dief van hun portemonnee zijn als ze een taxi reserveren voor een langere afstand. Maar bij Taxi Arnhem Centrale betaalt u nooit meer dan nodig is voor luchthavenvervoer. Wij hanteren lage tarieven, waardoor een ritje van of naar het vliegveld betaalbaar wordt.

Lees Meer

School Vervoer

Sinds januari 2015 kunnen wij ook uw kind naar school brengen en ophalen. Uw kind ophalen of brengen naar school is lang niet altijd mogelijk. Maar het kan ook zo zijn dat uw kind door omstandigheden niet in staat is om zelfstandig naar school te reizen. En kinderen met een handicap zelfstandig naar school laten gaan is ook niet verantwoord. Bij Taxi Arnhem Centrale bent u verzekerd dat uw kind veilig en op tijd naar school gebracht wordt.

Voor meer informatie kun u altijd met ons contact opnemen.

Lees Meer

Privé Chauffeur

Taxi Arnhem Centrale kan u ook tegen zeer aantrekkelijke uurtarieven een privé chauffeur aanbieden. Omdat wij weten hoe druk u het kunt hebben en hoe u uw reistijd beter en nuttiger kan besteden kan besteden.

Maar ook bijvoorbeeld voor borrels en diners is het geen overbodige luxe om een privé chauffeur tot uw beschikking te hebben.

Voor meer informatie kun u altijd met ons contact opnemen.

Lees Meer

Reviews

 • Top service. Lekker snel

  Jh
 • Goede, snelle en betrouwbare service. Zeker een aanrader voor een betrouwbare taxi chauffeur!

  Farhad
 • GOED SERVICE GOED BETROUWBAAR

  SAMIR

Contact

Heeft u vragen over een bepaalde service en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of
bel ons op 026 7506 565.

  adminDiensten