Privé Chauffeur

Comfortabel En Ontspannen Reizen Met Uw Eigen Privé Chauffeur

Professioneel

Met onze privé chauffeur staat u als klant centraal, wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn en altijd van een zorgeloze comfortabele rit te voorzien.

Betrouwbaar

Bij Taxi Arnhem Centrale bent u in goede handen. Onze ervaren en opgeleide chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en veilig uw bestemming bereikt.

Voordelig

Met onze scherpe tarieven proberen wij bij Taxi Arnhem Centrale u altijd te voorzien van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Ontspannen en Voordelig

Taxi Arnhem Centrale kan u ook tegen een zeer aantrekkelijk uur tarief een prive chauffeur aanbieden. Dit omdat wij weten hoe druk u het kunt hebben en hoe u uw reistijd om kan zetten in arbeid tijd. Zo kunt u zich in alle rust voorbereiden op uw afspraak, parkeren wij uw auto, en wachten wij tot u klaar bent voor de terugreis.

Contact

Zakelijk & Privé

Niet alleen voor zakelijke afspraken kan een privé chauffeur een uitkomst zijn. Ook voor borrels en diners is het geen overbodige luxe om een privéchauffeur tot uw beschikking te hebben. Een privé chauffeur kunt u bij ons kiezen met of zonder auto. Voor meer informatie en de tarieven kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact

Reviews

 • Top service. Lekker snel

  Jh
 • Goede, snelle en betrouwbare service. Zeker een aanrader voor een betrouwbare taxi chauffeur!

  Farhad
 • GOED SERVICE GOED BETROUWBAAR

  SAMIR

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een privé chauffeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 026 7506565 of onderstaand formulier.

  adminPrivé Chauffeur