School Vervoer

Veilig, Comfortabel & Op Tijd

Professioneel

Bij ons school vervoer staat uw kind als klant centraal. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn en altijd van een zorgeloze comfortabele rit te voorzien.

Betrouwbaar

Bij Taxi Arnhem Centrale bent u in goede handen. Onze ervaren en opgeleide chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en veilig uw bestemming bereikt.

Voordelig

Met onze scherpe tarieven proberen wij bij Taxi Arnhem Centrale u altijd te voorzien van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Wij Nemen Het Werk Van U Uit Handen

Sinds januari 2015 kunnen wij ook uw kind naar school brengen en ophalen. Uw kind ophalen of brengen naar school is lang niet altijd mogelijk. School is te ver weg, beide ouders zijn al vroeg aan het werk, maar het kan ook zo zijn dat uw kind door omstandigheden niet in staat is om zelfstandig naar school te reizen. Taxi Arnhem Centrale neemt het werk van u uit handen en brengt uw kinderen veilig en comfortabel naar school.

Contact

Kinderen Met Een Beperking

Kinderen met een beperking of handicap zelfstandig naar school laten gaan is niet verantwoord en soms heeft u hier door omstandigheden geen tijd voor. Bij Taxi Arnhem Centrale bent u verzekerd dat uw kind veilig en op tijd naar school gebracht en opgehaald wordt.

Voor meer informatie kun u altijd met ons contact opnemen.

Contact

Reviews

 • Top service. Lekker snel

  Jh
 • Goede, snelle en betrouwbare service. Zeker een aanrader voor een betrouwbare taxi chauffeur!

  Farhad
 • GOED SERVICE GOED BETROUWBAAR

  SAMIR

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons school vervoer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 026 7506565 of onderstaand formulier.

  adminSchool Vervoer