Zakelijk Vervoer

Bespaar Tijd & Geld met Zakelijk Vervoer

Professioneel

Bij ons zakelijke vervoer staat u als klant centraal, wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn en altijd van een zorgeloze comfortabele rit te voorzien.

Betrouwbaar

Bij Taxi Arnhem Centrale bent u in goede handen. Onze ervaren en opgeleide chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en veilig uw bestemming bereikt.

Voordelig

Met onze scherpe tarieven proberen wij bij Taxi Arnhem Centrale u altijd te voorzien van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Gemakkelijk, Hoge Kwaliteit & Voordelig

Ook voor uw Zakelijk Vervoer bent u bij Taxi Arnhem Centrale aan het juiste adres. Wij bieden u een zeer unieke en sfeervolle vervoerswijze, gecompleteerd door zakelijk geklede en kennisrijke chauffeurs en een modern wagenpark. Taxi Arnhem Centrale staat klaar om uw speciale vervoer te verzorgen. Wij bieden u de gewenste kwaliteit voor de best mogelijke prijs!

Contact

Alle betaalmethodes

Zakelijke klanten kunnen naast contant, ook per creditcard en alle bankkaarten de taxirit betalen, of op rekening rijden. U kunt dus makkelijk een taxi voor uw medewerkers of gasten bij ons bestellen, zonder dat er in de taxi moet worden afgerekend. Middels het rijden op rekening kunt u als bedrijf of als instelling snel en efficiënt een taxi reserveren zonder direct af te rekenen. Daarnaast stellen wij voor u als zakelijke klant altijd een nette factuur met BTW op.

Contact

Reviews

 • Top service. Lekker snel

  Jh
 • Goede, snelle en betrouwbare service. Zeker een aanrader voor een betrouwbare taxi chauffeur!

  Farhad
 • GOED SERVICE GOED BETROUWBAAR

  SAMIR

Contact

Neem voor de zakelijke tarieven en meer informatie contact met ons op via 026 7506565 of onderstaand formulier

  adminZakelijk Vervoer