Taxi Oosterbeek Nodig?

Reserveer Direct Online

(minimaal 24 uur van te voren)

  Taxi Oosterbeek Nodig?

  Taxi Arnhem Centrale is een jong maar sterk groeiende taxibedrijf en maakt zich sterk voor personenvervoer met een hoog serviceniveau. Tegen eerlijke prijzen 24 uur en 7 dagen per week rijden wij vanuit Arnhem, Rozendaal, Velp, Rheden, Dieren, Doesburg, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Oosterbeek, Huissen, Elst, Bemmel en omgeving.

  Wij zorgen er altijd voor dat onze taxi´s schoon en veilig zijn. En naast onze 24 uur service zijn alle chauffeurs vanzelfsprekend gediplomeerd en klantvriendelijkheid. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze chauffeur u optijd komt ophalen en u via de meest effieciente route, op tijd, veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt.

  Zakelijk Vervoer

  Ook voor uw zakelijk vervoer bent u bij Taxi Oosterbeek aan het juiste adres. Wij bieden u een zeer unieke en sfeervolle vervoerswijze, gecompleteerd door zakelijk geklede en kennisrijke chauffeurs en een modern wagenpark.

  U kunt naast contant, ook per creditcard of pin betalen, of op rekening rijden. Uiteraard voorzien wij u van een factuur met BTW. Wij bieden u altijd de gewenste kwaliteit voor de best mogelijke prijs!

  Lees Meer

  Luchthaven Vervoer

  Moet u voor een zakelijk reis naar buitenland of gaat u binnenkort op vakantie naar het buitenland? Houdt u niet van de stress die reizen met het openbaar vervoer met zich meebrengt, maar laat u uw eigen auto ook liever thuis? Dan kunt u het beste een beroep doen op een taxi. Veel mensen vinden dat zij een dief van hun portemonnee zijn als ze een taxi reserveren voor een langere afstand. Maar bij Taxi Oosterbeek betaalt u nooit meer dan nodig is voor luchthavenvervoer. Wij hanteren lage tarieven, waardoor een ritje van of naar het vliegveld betaalbaar wordt.

  Lees Meer

  School Vervoer

  Sinds januari 2015 kunnen wij ook uw kind naar school brengen en ophalen. Uw kind ophalen of brengen naar school is lang niet altijd mogelijk. Maar het kan ook zo zijn dat uw kind door omstandigheden niet in staat is om zelfstandig naar school te reizen. En kinderen met een handicap zelfstandig naar school laten gaan is ook niet verantwoord. Bij Taxi Oosterbeek bent u verzekerd dat uw kind veilig en op tijd naar school gebracht wordt.

  Voor meer informatie kun u altijd met ons contact opnemen.

  Lees Meer

  Privé Chauffeur

  Taxi Oosterbeek kan u ook tegen zeer aantrekkelijke uurtarieven een privé chauffeur aanbieden. Omdat wij weten hoe druk u het kunt hebben en hoe u uw reistijd beter en nuttiger kan besteden kan besteden.

  Maar ook bijvoorbeeld voor borrels en diners is het geen overbodige luxe om een privé chauffeur tot uw beschikking te hebben.

  Voor meer informatie kun u altijd met ons contact opnemen.

  Lees Meer

  Reviews

  • Top service. Lekker snel

   Jh
  • Goede, snelle en betrouwbare service. Zeker een aanrader voor een betrouwbare taxi chauffeur!

   Farhad
  • GOED SERVICE GOED BETROUWBAAR

   SAMIR
  adminTaxi Oosterbeek