Taxi Velp Nodig?

Dé Taxi Expert in Velp & Omgeving

Online Reserveren 026 - 7506 565

Waarom Taxi Velp?

Bent u opzoek naar een betrouwbare en voordelig taxi bedrijf in Velp en omgeving? Zoek dan niet langer, bij ons bent u aan het juiste adres! Vertrouw ons niet alleen op ons woord, maar ervaar het zelf!

Betrouwbaar Taxi Bedrijf in Velp

Onze prioriteit is om uw taxi rit van punt A naar punt B zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Daarom werken wij enkel met professionele en ervaren taxi chauffeurs en staat betrouwbaarheid bij ons hoog aangeschreven.

Voordelige Tarieven

Als u een taxi ritje in Velp en omgeving boekt wilt u natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan. Daarom hanteren wij altijd vaste lage prijzen die we duidelijk met u afspreken! Ook kunt u onze tarieven terug vinden op de website.

24/7 beschikbaar in Velp en omgeving

Wij rijden 24 uur en 7 dagen per week vanuit Velp, Rozendaal, Lathum, Rheden, Nieuwgraaf, Westervoort, De Eng, Bahr, Giesbeek, Ganzenpoel, Duiven en omgeving.

Over onze taxi service

Wij zijn een jong maar sterk groeiend Taxi bedrijf gespecialiseerd in personenvervoer in en rondom Velp.

Professionele werkwijze

Ons team bestaat enkel uit ervaren en gediplomeerde chauffeurs die ervoor zorgen dat u zo efficiënt mogelijk van punt A naar punt B gebracht kunt worden, bijvoorbeeld van Velp naar Arnhem. Al onze taxi’s zijn schoon, veilig en voorzien van de modernste technologieën. Daarnaast bieden wij 24 uur service waarmee we u als klant altijd kunnen helpen om veilig en snel op uw bestemming te kunnen komen!

Zakelijk Taxi Vervoer Velp

Naast particulier transport bent u ook voor zakelijk vervoer in Velp en omgeving bij ons aan het juiste adres! Wij bieden zeer uitgebreide zakelijke taxi diensten, variërend van het halen en brengen naar uw werk maar denk bijvoorbeeld ook aan etentjes en borrels!

Zakelijke Chauffeurs

Onze ervaren chauffeurs zijn gespecialiseerd voor zakelijk vervoer in Velp en omgeving. Zo zijn al onze chauffeurs zakelijk gekleed en wordt beschikken wij over een modern wagenpark.

Gemakkelijk betalen

Als zakelijke klant heeft u bij ons meerdere betaal mogelijkheden. Zo kunt u net als gewoonlijk contant, per creditcard of per pin betalen. Maar als vaste zakelijke klant in Velp kunt u bij ons ook gemakkelijk op rekening rijden. Uiteraard voorzien wij al uw zakelijke taxi ritten in Velp en omgeving van een factuur met BTW!

Lees Meer

Luchthaven Vervoer Velp en omgeving

Gaat u binnenkort op vakantie of op een zakelijke reis en wilt u niet met uw eigen auto of openbaar vervoer reizen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor snel en betrouwbaar luchthaven vervoer vanuit Velp en omgeving.

Lage Tarieven & Snelle Service

Bij ons betaald u nooit meer dan nodig voor luchthavenvervoer van en naar het vliegveld! Wij hanteren vaste lage tarieven die u op op onze website kunt terugvinden. Daarnaast zorgen onze professionele en ervaren chauffeurs er altijd voor dat u op tijd op het vliegveld aankomt en op tijd weer opgehaald wordt! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over luchthaven vervoer vanuit Velp!

Lees Meer

School Vervoer in Velp

Kunt u wegens omstandigheden uw kind niet naar school brengen? Met onze school vervoer service in Velp en omgeving kunnen wij u hiermee helpen! Sinds 2015 zijn wij gespecialiseerd in het halen en brengen van kinderen in Velp en omgeving!

Betrouwbaar en op tijd

Wegens verschillende omstandigheden of beperkingen kan het zo zijn dat uw kind niet instaat is om zelfstandig naar school te reizen. Dit kan erg lastig zijn rondom bijvoorbeeld uw werksituatie. Onze betrouwbare chauffeurs helpen u hier graag mee verder en zorgen ervoor dat uw kind netjes en op tijd op school aankomt!

Voor meer informatie over school vervoer in Velp en omgeving kun u altijd vrijblijvend met ons contact opnemen.

Lees Meer

Privé Chauffeur in Velp

Taxi Arnhem Centrale kan u ook tegen zeer aantrekkelijke uurtarieven een privé chauffeur in Arnhem en omgeving aanbieden. Omdat wij weten hoe druk u het kunt hebben en hoe u uw reistijd beter en nuttiger kan besteden.

Maar ook bijvoorbeeld voor borrels en diners is het geen overbodige luxe om een privé chauffeur in Arnhem tot uw beschikking te hebben.

We zijn flexibel in de mogelijkheden rondom privé vervoer en voor meer informatie kun u altijd vrijblijvend met ons contact opnemen.

Lees Meer

Taxi in Velp gezocht?

Zoek dan niet langer! Bij ons bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare en voordelige Taxi in Velp en omgeving. Veel tevreden klanten gingen u al voor. Dé expert in Velp voor zowel particulier als zakelijk vervoer. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Online Reserveren 026 - 7506 565
adminTaxi Velp